(0532) 332 63 90
(0536) 262 86 98
 
Facebook
Twitter
Toprak Altı Radar Sistemleri

OKM - EXP 5000 PRO
Fiyat : 35.500 EUR + KDV (%18)
KDV Dahil : 1.457.541,61 TL

 

eXp 5000 - Gözlüklü Toprakaltı Radar Sistemi 
 

 

eXp 5000 profesyonel kullanım için en yeni teknoloji ile üretilmiş bir ölçüm cihazıdır. Sandık, boru,metal gibi gömülü objeleri ve tabiki yeraltındaki oyuk ve mezar odaları,mevcut olan video gözlükleri ile hemen görülebilir. Ayrıca video gözlükleri gece aramaları için de çok iyidir ve aynı zamanda gün içersinde kullanılırken güneş ışığının rahatsızlık vermesini önler.

Öz donanım ve kolay taşıma 
eXp 5000;farklı alanlarda kullanımı kolaylaştıran, tutma kayışı ile taşınabilir kontrol ünitesine sahiptir. Öz donanımı sayesinde bu cihazı zorlu arazilerde de taşımak kolaydır.

Ölçülen verinin hızlı oluşumu ölçümleri harika bir çözünürlükle yapar.Kaydedilen veriler pc modülü ile hemen oluşturulur ve video gözlüklerinden görünür hale gelir. Mümkün olan ölçümlerin miktarı sınırsızdır ama sadece 64 MB saklama kapasitesi ile limitlendirilmiştir. 3D yazılım programı ile sonuçların analizinin yapılması için, toplanan bütün ölçüm verileri bilgisayara aktarılır. Grafiksel görüntülerin gün ve saati otomatik olarak kaydedilir ve teker teker bölge saatine göre ayarlanabilir.

 

GPS Alıcısı
GPS alıcısı,kaydedilmiş ölçümlerin kendine uygun ölçüm alanı ile ilgilidir.Aynı zamanda GPS sistemi istediğiniz koordinatları yönlendirebilmeniz için de kullanılır. 
İsteğe bağlı aksesuarlar Özel amaçlar için, eXp 5000 değişik antenlerle desteklenebilir.
• GPR anten (25cm , 50cm , 75cm , 100cm)
• Metal ayrım için anten
• Tünel ve oyuk bulmak için anten
• Zemin görüntüsünün yüksek çözünürlülüğü için Super Sensor.
• VLF gönderici(4 parça)

VLF Gönderici
Görüntü alınacak arazinin dört bir köşesine monte edilen VLF Sender’lar,arazideki manyetik parazitlerin ve minerallerin etkisini minimuma indirerek çok daha temiz bir görüntü alınmasını sağlar. 

Önceki
Sonraki